Newsfeed

Timbre Coup: With more than one hour of music is much!

Timbre Coup - Sudden Urge

English authorities named the city Albany after the Duke of Albany, the future King James II of England and James VII of Scotland. Timbre Cup is a prog band from Albany, but I don`t know where that name was taken from. I know that the band recently have released their fourth album Sudden Urge, and that it`s much music on that album. More than one hour of music is much!

Tracklist:

1. Verbal Kint (5:12)

2. Running Always (5:22)

3. I Didn’t Know She Had A Mustache (7:15)

4. Sudden Urge (6:53)

5. Z# (10:11)

6. TT (1:53)

7. Loaftones (7:53)

8. Chupacabra (7:12)

9. Snoop Tiger (6:48)

10. Watching You (4:47)

Total Time 63:26

Line-up:

Dan Gerken – Vocals, Guitar, Bass  

Ben Pickering – Guitar, Bass

Matt Pickering – Drums, Vocals

Andrew Chamberlaine – Guitar

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*