Newsfeed

Derade: With new single…..

Derade - Waiting

English baroque metal band Derade released their new single Waiting. The single was recorded at Guy Radford home studio in Cambridgeshire, England. It was mixed by Guy Radford and mastered at Parlour Studios by Neal Haynes. Waiting is from the forthcoming album Glory with Wolf Entertainment.

Derade was formed in 2017 at Huntingdon, England by Guy Radford (guitar) and Mark Radford (guitar). Later Richard Lee (vocals) joined the band and the lineup was completed.

Derade released their single Take Your Soul some weeks ago. The single was remotely recorded at Guy Radford and Richard Lee homes in Cambridgeshire and South West London. It was mixed by Guy Radford and mastered at Parlour Studios by Neil Haynes.

Derade was formed in 2017 at Huntingdon, England by Guy Radford (guitar) and Mark Radford (guitar). Later Richard Lee (vocals) joined the band and the lineup was completed. The track Take Your Soul,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*