Newsfeed

Perennial Dawn: Speaks about being torn to pieces by life…..

Perennial Dawn - Until I'm Ready

Perennial Dawn have just released a new single Until I’m Ready with a video featured on the Spaceuntravel Youtube channel. Until I’m Ready speaks about being torn to pieces by life, by your own idea of what you should be, by what others expect of you, and taking the time to put your dark-twisted-imperfect self back together.

Perennial Daw is a powerful sounding trio, formed by Valter Mateus (ex-Gangrena), Ricardo Silveira (Blame Zeus, ex-Gangrena) and Sandra Oliveira (Blame Zeus).

These seasoned musicians work towards gloomier sounds and atmospheres, to simultaneously witness the birth of a new day whilst remaining in an everlasting twilight. An ambiguity of heavy sounds that alternate between half-light and semi-darkness, releasing the listeners from what is expected and introducing a different world, where right and wrong do not exist, and where light and darkness merge and emerge. These are the Awaken. Allow yourself to be both ecstatic and despondent, as truly life is.

Until I’m Ready is the second presentation single by the band, which was only formed in April this year. The first single Even If It Kills You is also available on all major streaming platforms.

The band is also preparing an album, to be released in the first months of 2022.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*