Newsfeed

Stonetrip: It’s a Nightmare!

Stonetrip - Nightmare

Stonetrip are an original hardrock band from Melbourne, Australia showcasing a tasteful cross section of modern rock, groovy rhythms & catchy vocal melodies.

Melbourne hard rockers Stonetrip, having recently released their latest single Runaway (via Golden Robot Records) are back with their new track Nightmare, which saws the light of day on the 23rd of August.

«Nightmare is the reality of silent suffering for too long. Your overindulgent urges catch up with your uncontrollable need for sex, drugs & rock ‘n’ roll, with them being continually consumed to a blur. You know the solution is too hard to deal with, yet you keep fighting yourself every day for the cure. You return to sleep, waking to do it all over again. It’s a Nightmare!».

Stonetrip produce a groove laden modern rock sound mixed with classic rock sensibilities. The band known are for their explosive live show, complete with arena-ready sounds and are well on their way to reinvigorating the local rock scene. The track Runaway,

Following an overwhelming response to their debut live appearance in 2019, Melbourne hard rockers Stonetrip have established a dedicated local fanbase and a reputation for their high-octane, energetic live performances. Despite the difficult year that was 2020, these guys didn’t let this affect their quest to unleash their unique brand of rock ’n’ roll to the world.

Using the downtime to hit the studio, the band worked with Australian producer and engineer Ricki Rae of Lighthill Sound Recording Studio to produce their first run of tracks for their forthcoming debut EP and album, and the powerful yet polished results speak for themselves. The track Sideways,

Now, with their recent releases, the band have raised the stakes, finally showing rock lovers around the world what they’re made of.

Stonetrip members:

Vocals: Mark Ritchie

Guitars: Mick Malusa

Drums: Con Batz

Bass: Sebastian Barahona

Guitars: Bruce Mountjoy

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*