Newsfeed

Akiavel: With song about Aileen Wuornos…..

Akiavel - Lady Of Death

Shredding out France, Akiavel are the new melodeath masters! A visceral combination of groove, thrash, black and old-school death metal, with melodic riffs, and a touch of hardcore.

French death metal masters Akiavel have unleashed a video for their song Lady Of Death. The track is taken from their critically acclaimed album Væ Victis which was released earlier this year.

Frontwoman Aure comments: «Lady Of Death is a song about Aileen Wuornos. I absolutely wanted to put her on our album because I find her fascinating. I have studied her story a lot, I have a lot of compassion for her despite the fact that she has murdered people. That’s why the text isn’t very violent or bloody, it’s more based on how she feels. She had a lot of suffering in her».

«For the video clip we got closer to her psychological state. That’s why we chose the actress who clearly embodied her conscience and the struggle within her»

.The video has premiered simultaneously at several outlets worldwide.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*