Newsfeed

Restive Nation: Break their creative mold with the stomping new high-energy……

Restive Nation - RevoltReanimate

 Restive Nation are a 6 piece progressive electro-rock group from Ireland. And they have recently made the single Revolt/Reanimate. That track is the first release from the forthcoming self-titled album from Restive Nation, which is due for release in Spring 2022.

Ireland’s Restive Nations continues to break their creative mold with the stomping new high-energy single, Revolt/Reanimate. Restive Nation continue their exploration into their collective sonic hive with Revolt/Reanimate, a punk-infused, electro-banger, that draws influence from The Prodigy, Killing Joke & Nine Inch Nails.

Featuring three vocalists, the track encapsulates exactly what Restive Nation are all about.The song resembles the rebirth of the band as a six-piece, and is an embodiment of their electronic roots as a group. Speaking of the track, the band commented:

«The main vocal idea was written by the vocalist Tony Carberry and is a homage to his love affair with the undead and zombie movies. The Theme is straight to the point; pissed off and frustrated with everyday life». The track I`M Sorry,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6699 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*