Newsfeed

NervoChaos: With exhumed cadaverous material from their early discography…..

NervoChaos - Dug Up… Diabolical Reincarnations.

NervoChaos announces release of new album Dug Up… Diabolical Reincarnations. One of the biggest names in Brazilian metal, NervoChaos, announces the new album, Dug Up… Diabolical Reincarnations, for the band’s 25th anniversary celebration. The new album made of exhumed cadaverous material from their early discography, completely rewritten and re-recorded, a special compilation three songs from each of the first four albums, Pay Back Time (1998), Legion Of Spirits Infernal (2002), Quarrel In Hell (2006) and Battalions Of Hate (2010).

Dug Up… Diabolical Reincarnations will be available on the main streaming platforms on November 19, 2021 and will have a CD version through the French label Xenokorp, with distribution in Europe and the USA.The Brazilian version will be through the labels Xaninho Discos, Tumba Records, Rock Brigade Records & Voice Music. In Argentina it will be released by Pacheco Records and in Peru by Xaria Music.

Pursuing the celebrations, NervoChaos will embark on yet another world tour in 2022 with a European leg in April alongside cult unholy death metalers Mercyless.

Different from all the bands on the Brazilian scene, NervoChaos was born in the spring of 1996, with the idea of creating extreme, aggressive and chaotic music from the old guard.

The band has earned a cult status in the extreme music scene due to their hard work over the years, delivering a sonic extravaganza in their own unique way. With eight studio albums, constant world tours and a great history, surrounded by fans, NervoChaos is in a new stage, with a new line-up, where they are recording the new studio album that will be released in 2021.

Genre:  Extreme Metal!

Tracklist:

    I Hate Your God

    Envy

    Putrid Pleasures

    Pazuzu Is Here

    Mighty Justice

    Upside Down Cross

    The Urge to Feel Pain

    Dark Chaotic Destruction

    Nervochaos

    Pure Hemp

    Scavengers of the Underworld

    Perish Slowly

    The Devil’s Work

 Recording: Abracadaver Studio, mixed and mastered: Brendan Duffey and artwork: Edu Nascimento

Line up:

Brian Stone (vocal)

Woesley Johann (guitar)

Luiz Quinho Parisi (guitar)

Pedro Lemes (bass)

Edu Lane (drums)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*