Newsfeed

Mudd Flux: Explores the depths of desperation and anger brought about by a dysfunctional relationship…..

Mudd Flux – Soul Chaotic

American metal band Mudd Flux offers a  post modern shock rock and have released their new single and official video for the track Soul Chaotic and it’s is available everywhere on all major streaming platforms. The track Soul Chaotic,

Soul Chaotic explores the depths of desperation and anger brought about by a dysfunctional relationship. This is the heaviest offering yet from Mudd Flux, who brought you the well-received LP Light The Skies Electric in 2019. Clean, heartfelt, vocals are combined with intense screams of anger. Accenting these vengeance-tinged lyrics are the guitar and bass, which weave a contrapuntal and complimentary style throughout the song, incorporating heavy undertones with rich harmonic texture and counterpoint. Ultimately, the piece reaches its climax with a dynamic drum performance, displaying the overall talent and mastery of composition inherit to Mudd Flux.

Instruments recorded by Mudd Flux and vocals recorded by Blackroom Studios, located in Bastrop, Texas. Produced by Jason Gautney of Mudd Flux, and mixed and mastered Luke Garrigus of Blackroom Studios.

Mudd Flux are:

Becky Scheufler (BeX) – Vocals
Jason Gautney (Jake) – Guitar/Vocals
9 – Bass/Vocals
Zachary Kuder (Zac) – Drums

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*