Newsfeed

Omnibeing: Sci-fi inspired, prog loaded, made with love….

Omnibeing - Somnia

«Hello world, Vitaly here.

Meet Omnibeing, my solo instrumental metal project.

Sci-fi inspired, prog loaded, made with love». The very, very good track Somnia,

The process of writing the song and filming the video was entangled together in an attempt to establish a distinct audio-visual concept. Stylistically this is a step into a new sonic realm for the project – it still keeps the tonal and rhythmic complexity of the earlier releases but yet goes into more ambient and nuanced sound.

The author behind the release is Vitaly Shemetovets – guitar player and producer from Minsk, Belarus.

FFO Intronaut, Plini, The Contortionist, David Maxim Micic

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*