Newsfeed

Krytograf: Four old souls but young men!

Kryptograf – The Well

Kryptograf are back with a brand new single called The Well.

Inspired by the heavy sound of the late 60s and 70s the band is still riding high on the success of their self-titled debut album from 2020. The four old souls but young men, though, all but the drummer still in their mid-twenties ) in Kryptograf from Bergen , Norway, will hex you with their collective vocals, destructive riffs and inventive songwriting.

Kryptograf is an eclectic but fiercely focused addition to the doomy Bergen underground.

 Line-up:

 Vegard Strand – Guitar / Vocals

 Odd Erlend Mikkelsen – Guitar / Vocals

 Eirik Arntsen – Drums / Vocals

 Eivind Standal Moen – Bass

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*