Newsfeed

Restless Mind: Six or seven strings don’t matter when it burns……

Restless Mind - Risk King

Restless Mind is metal band from Moscow, band of musicians who combining hard rock, heavy metal and groove metal in their music. Restless Mind was founded in 2017.

Restless Mind released their new single Risk King from the upcoming new album. The release was recorded, mixed and mastered in Playmaker Sound and Vox recording and production, drums recording – Ruslan Maslenikov (MindCrusher Lab Studio). Vox, lyric – Anton Gruzinskiy and video Production – Edaliana Rennenkampf.

Lyrics on Risk King:

Verse:

Six or seven strings don’t matter when it burns.

Thunder drums and ten years – Young to Old

Only with this sound I feel again my wounds

Downgrade to the Underground! Downgrade to the Underground!

Chorus:

…Road dust and Whiskey, Nomads on the tour

Cowboy is always risking

I will miss you, mon amour

Road dust and Whiskey, Nomads on the tour

Cowboy is always risk-king

Please forget me, mon amour

Bridge:

There is no survivors on the guitar war!

This is music violence – now in every store!

Chorus:

…Road dust and Whiskey, Nomads on the tour

Cowboy is always risking

I will miss you, mon amour

Road dust and Whiskey, Nomads on the tour

Cowboy is always risk-king

Please forget me, …

Mon amour!

Mon amour!

Mon amour!

Mon amour!

Restless Mind was formed in 2017 at Moscow, Russia by Anton Gruzinsky (vocals). In 2019 Roman Novichkov (guitars), Dmitry Lutskovsky (bass) and Andrey Ischenko (drums) and the lineup was completed.

Link:
Facebook (Russia)

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*