Newsfeed

Unfaced: Pillars Of Madness…..

Unfaced - Filary Szaleństwa

Unfaced is a crossover metal band from Bogatynia in Poland and they mixes thrash, nu and death metal. Filary Szaleństwa is the second album from the polish band UnFaced. In addition to this album, the band released a remastered first album in two languages, a cover album and the shortest album in the world as an ep Filary Szaleństwa tells stories of famous, masked characters from movies and games. These are stories seen through the eyes of the band. An English version will be available soon.

Line-up:

Tristan Trichu Kłycho – Vocals, Guitars (rhytm)

Daniel Dante Gosk – Bass

Mateusz Buczyfer Buczek – Drums

Maciej Małek – Guitars (lead)

Filary Szaleństwa is translated, Pillars Of Madness

Tracklist

01 Narodziny Zła (Intro to the album)

02 Terapia Kanibala (The story of Hannibal Lecter)

03 Pokuta (Jigsaw’s story from the movie Saw)

04 Efekt Leatherface’a (Leatherface story from The Texas Chainsaw Massacre)

05 Koszmarna Kołysanka (The story of Freddie from the movie A Nightmare on Elm Street)

06 Pech (Jason’s story from Friday the 13th)

07 Niebo Nad Moim Piekłem (instrumental)

08 Ciemna Strona (The story of Darth Vader from the Star Wars universe)

09 Zgubny Uśmiech (Joker story from the DC universe)

10 Toksyczna Symbioza (The story of Venom from the Marvel universe)

11 Stan Wiecznego Snu (The story of David Aams from Vanilla Sky)

12 Grunt Przyszłości (Story V from the movie V for Vendetta)

13 Pod Każdą Maską Kryje Się Idea (Outro)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*