Newsfeed

Final Cry: Re-recorded classic album…..

Final Cry Words Unspoken

Before going back to the Soundlodge Studio in November to record the new album of the German melodic thrash/deathers under the wing of Jörg Uken, which will be released at the beginning of 2022, Final Cry are releasing another one together with Plattenkiste Hamburg!

The band’s classic Words Unspoken from 1994 was not only re-recorded by the band last November but this 7″ also exclusively features ex-vocalist Eric Stoddard and Herbie Langhans (Avantasia, a.o.), who contributed some backing vocals.

The second A-side, on the other hand, contains a sensitive interpretation of the Final Cry classic by Hamburg-based singer/songwriter John Allen!

The strictly limited piece of vinyl, available in three versions, can be pre-ordered now in the Plattenkiste shop! Also included are personal liner notes that shed light on the special nature of this track and the band’s connection to the Plattenkiste operator.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*