Newsfeed

Wreche: With the sincere confession of an artist ravished by sentiments…..

Wreche - My Dreams Came True

Hailing from Oakland, California, Wreche is the solo project of John Steven Morgan (piano, synth, drums, vocals), a classical composer and musician in love with extreme metal, and black metal in particular. All My Dreams Came True is the band’s sophomore album, independently released in May 2021 through Bandcamp and now proposed on CD (with a special new cover) by Voidhanger Records, the band’s new home place.

John Steven Morgan comments: «I, Voidhanger Records, a label that for years I’ve held in the highest regard, will release the latest Wreche album, All My Dreams Came True on a very special limited edition digipak CD with a 12 page booklet. Suffice it to say, it is a complete and humbling honor to join their roster of unflinching visionary experimental metal artists. I am beyond happy (if there was such a feeling) to have my work supported by them».

All My Dreams Came True is the sincere confession of an artist ravished by sentiments, and the perfect soundtrack for your night ruminations.

Tracklist:

1. Mysterium

2. Scherzo

3. In Agony, To The Earth – And Heaven

4. Severed

5. The Darkling Thrush

6. Les Fleurs – I

7. Les Fleurs – II

Tape edition out now via Acephale Winter Productions and vinyl edition out soon via Handsmade.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*