Newsfeed

Enthrallment: Painting A Bloody Symphony!

ill To Live - Sky Burial

Enthrallment released their 6th album Against The Will To Live – Sky Burial on September 25th via RTM Productions. Enthrallment is an Bulgarian brutal death metal/ grindcore band started in 1998.

1. Hollow Roots 04:37

2. Painting A Bloody Symphony

3. Surgical Masquarade

4. Divine Mandolines

5. Sacrificial Euthanasia

6. Hegemony Of The Weak

7. Giving Alms To Birds

Vocals: Plamen Bakardzhiev

Guitars: Vasil Furnigov

Guitars: Nikola Ognyanov

Bass: Rumen Pavlov

Drums: Ivo Ivanov

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*