Newsfeed

Hasse Fröberg & Musical Companion: With weird and charming video!

Musical Companion – Rise Up

«If you are familiar with the name Hasse Fröberg, I guess that’s because he’s been a proud member of The Flower Kings since 1997. But apart from being a member of TFK Hasse handpicked some great musicians to release songs that he had written through the years that did’t fit the TFK formula«C».

The track Rise Up is a weird but charming pop song and this song needs a weird and charming video. Rise up is a straight forward piece of music with a straight forward message. The combination of the audio and the pastel colored visuals makes a great energy booster. Here is Rise Up, a lyric video made by Dario and Gabriel Mekler, from our forth coming album We Are The Truth. Look, listen, enjoy and share.

Swedish progressive rockers HFMC announce the forthcoming release of their 5th studio album We Are The Truth on November 26th, 2021 on GlassVille Records.

Hasse Fröberg about the album:

«We Are The Truth is our most adventurous album to date. The music is positive, warm, organic, soulful and thoughtful. The lyrics are a cry for compassion, respect and love».

«We Are The Truth is both musically and lyrically very much about the world today».

Track list:

1. To Those Who Rule The World

2. Other Eyes

3. Rise Up

4. The Constant Search For Bravery

5. Yoko

6. We Are The Truth

7. Shaken and Stirred

8. Every Second Counts

9. A Spiritual Change

«Our song All Those Faces is our tribute to the audience, music fans around the globe. In a world of cancelled tours and festivals, we came up with the idea of making a video where both the band and fans are applying social distancing. To us this is a positive song, and the video made by Mr Johnny Taxén reflects that in a nice way. If you like what you hear and see, feel free to share. Last but not least, a big thank you to All Those Faces that appears in the video! ».

Hasse Fröberg & Musical Companion, Sweden, music news, GlassVille Records, Gabriel Mekler, Dario Mekler,

Link:
Homepage

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*