Newsfeed

Fallen Arise: Talks about burning of the human brain!

Fallen Arise - Embers

Fallen Arise comment: «We are proud to present you our new video, a video that you selected through the contest last spring. You probably chose it because you heard that we see embers more and more every day in front of us in many different ways. With this video we tried to show many of the sufferings that have plagued humanity in recent years».

«Covid-19, bullying, abuse of women, violence, terrorism, entanglements, fires that have recently destroyed much of the Earth and so many other natural disasters, the burning of the human brain also by the abuse of smartphones and social media are some of the worst phenomena we have experienced recently and we continue to see all around us, often leading us to extreme reactions». The track Embers,

«Come to think about it, all of the above leave…embers behind! Embers is a creation of Haris Kountouris, one of the best up-and-coming and why not already established video makers; we just added some sound effects in order to give a live feeling and a new breath, so to speak, thus completing the whole image. Thank you once again for responding to the contest and we hope we have met your expectations. Fiona, Vlassis, Gus, Marios, Spyros, Jason».

Tha band says about he above mentioned song, «Warning: this video contains sensitive issues that some viewers may find difficult».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*