Newsfeed

1000 Bone Cylinder Explosion: With new and different project…..

1000 Bone Cylinder Explosion - Continue

Peter Hraur states, «I’m in other bands- Lör , Top Hats and Effigies, Ashen Waves, Botis. This project is where I put all the rest of the stuff I write that’s not those things». The track Continue,

1000 Bone Cylinder Explosion, the solo project of Peter Hraur of LÖR, has released his new single Continue. The track is taken from his debut album Bind which will be released on October 1st 2021.  The track Start,

Peter Hraur comments:

«Before I was just excited to start, but now I’m really excited to continue releasing music…. I’m out of ways to use the song titles in my press statements. This is the last time… maybe. I hope everyone can forgive me».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*