Newsfeed

Weird Tales: 12 minute Chimaira of sludgy and doomy riffage…..

Weird Tales - ZZ

«The golem, that started as a rearrange of an old song of ours, and got it’s own life in the process. Weird, 12 minute Chimaira of sludgy and doomy riffage, psychedelic walls of noise and wicked solos – all the things we praise in music». The track ZZ,

Weird Tales unleash their brand new track ZZ along with a video. The video recently premiered with the help of multiple sites around the world consisting of Doomed & Stoned, Outlaws of the Sun, Metal Shock Finland, The Ripple Effect, Doomed Nation, Moshpit Nation, Ahasverus.fr, Metal Devastation Radio, Dutch Metal Manic, The Razors Edge and Crannk.com!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6696 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*