Newsfeed

Erewän: With is a story against violence, war, absurd hate, and behavior between humans.

Erewän – How Will All This End?

Erewän debut album will hit the streets fourteen days before Christmas and probably make that holiday music wise perfect?! Anesthetize Productions Bad Dog Promotions serves the album How Will All This End? and here are the track Childhoods,

Lyrics & Music : Erewän Performed by Erewän Recorded by Erewän & Alexandre Lamia Mix & mastering : Alexandre Lamia Guest on lead guitar: Alexandre Lamia Label : Anesthetize Productions Promotion : Bad Dog Promotions Streaming : Orfeo’lab. Guests on the album: Alexandre Lamia & Eric Bouillette.

How Will All This End? is a story against violence, war, absurd hate, and behavior between humans. A deep dive into psychological human nature and what it has been able to commit in History. Orchestral and cinematic situations, presented in a folk / prog / rock / Celtic music. Lyrics and music bring the audience into a poetic reflection, asking itself about absurd dramatic situations. And always, in the background: the beauty of nature…

Tracklisting:

1.            Rising sun on the Shore

2.            Childhoods

3.            Walk Away

4.            Headline

5.            The Banshee’s Keening

6.            Witches of the Middle-Ages

7.            Twist of Fate

8.            Evil in Us

9.            Highlands

Total Playtime: 51’37

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*