Newsfeed

Mortalitas: With elaborate guitar work and crushing riff-focused music.

Mortalitas - Fighting My Demons

Lucian Elder states, «Latest lyric video Fighting My Demons featuring myself again !!! Video also features 2 actors from free stock footage. If anyone recognizes them, please let me know».

https://www.youtube.com/watch?v=nR_F9Yd8cVY

Mortalitas UK is the brainchild of Lucian Elder, the man behind every aspect of Mortalitas UK’s dark simplicity. Eschewing the trappings of elaborate guitar work and excessive virtuosity, Lucian’s crushing riff-focused playing and melancholic tone perfectly encapsulate the darkness of a past littered with heartbreak and pain. The track Born To Loose,

«Mortalitas adds a very dark & in some ways quite disturbing element to the gothic doom phenomenon, a spacey lovely hypnotic side to the gothic doom genre that draws you in and can produce a trance like a state». – Jim Beerman – Top Rock Radio.

Link:
Homepage

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*