Newsfeed

Hel`s Throne: With journey through the Nordic underworld!

Hels Throne - Raven`s Flight

The Songs of Ravens Flight are about Nordic mythology, especially about Hel and stories of her underworld. She is not only the relentless and cruel goddess who punishes evil souls, she is also the righteous one who rewards good souls, depending on their former life’s and what they have done before. Hel`s Throne musically shows both sides of this goddess of death. The title track Ravens Flight,

Check this out and be with us on our journey through the Nordic underworld. The track Mistress Of Eternity,

Hel`s Throne deliver a mystical vision of the Nordic mythology through epic melodies and symphonic arrangements. Hel is the name of the underworld goddess She is not only the relentless and cruel mistress who punishes evil souls. She is also the righteous one who rewards good souls depending on their former life and what they have done before. Hel`s Throen shows both sides of the goddess of death. Mistress Of Eternity is a track taken from Hel`s Throne album Ravens Flight which is due for re-release on December, the 17th via Wormholedeath worldwide.

Band:

Bekka (vocals)

Litzer (vocals)

Schulle (guitars)

Willy (bass)

Juergen (keys)

Zicke (drums)

Video Production: Mr. Sweed

Camera: Mike Kinast

Pyro: Dietmar Ziegler 

Special thanks to Joleen, Celina, Sarina, Marshall, Chris, Madlen, Jan & Sven

Alexander Lysjakow & SoundArt-Recording

Lars Rettkowitz & Emperial Sound Studio

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*