Newsfeed

Wildstreeet: Boasted some incredibly successful singles!

Wildstreeet - Mrs Sleazy

Wildstreeet release their new single Mrs Sleazy on 18th October, out on Golden Robot Records. Wildstreeet’s latest album III (1.6 million streams) was released via Golden Robot Records in June. It boasted some incredibly successful singles like Mother, Set It Off, Still Love Youand Born To Be. III gathered a huge amount of critical acclaim both with fans and press alike, and saw some amazing album reviews.

To follow on from the success of III, Wildstreet will bring their fans a real treat with their cover of The 69 Eyes hit, Mrs. Sleazy. The single will be released digitally via Golden Robot Records on the 18th of October.

Wildstreet recorded their cover of The 69 Eyes Mrs. Sleazy after Jyrki 69 responded to this question on Twitter in 2011: «Which songs & which bands would you want to record covers of your songs?» Never playing the song as a band, they quickly demoed the song, and recruited drummer Dennis Leeflang (Bumblefoot) to guest on the final track. WIldstreeet intended to release the song in December 2012 as a free Christmas gif’ for fans, but with an industry in transition and the band on the verge of breakup the cover was never properly released until now. 

Making friends and headlines, the band has spent most of 2021 touring in the USA. Their Kings Of World Tour has included a stop at Rockfest WI in July & will take them to Europe in October to perform alongside label mates Hardcore Superstar at Swiss Rock Cruise. Their tour plans in Europe include shows in Switzerland, France & Belgium. 2022 will begin with tour dates in Mexico and Colombia with Crashdiet & HRH Spring Break in the United Kingdom.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*