Newsfeed

Carr Jam -21: Celebrate the legacy of Eric Carr!

Carr Jam -21 – Can You Feel It

«Carr Jam – 21 is a project to celebrate the legacy of the late Eric Carr (KISS 1980-1991). Eric tragically passed away 30 years ago and we wanted to do something special».

Together with some of the most well known and KissI inspired musicians, we have recorded 2 songs written by Eric Carr + 2 Kiss related bonus songs». First single Can You Feel It is out now, and the EP will be released 7/1, 2022.

«All proceeds from the pre-ordering will cover the cost of the pressing for the vinyl».

«The people behind the project is: Dregen (The Hellacopters, Backyard Babies), Gustav Kronfelt (video producer), Jolle Atlagic (Electric Boys, The Quill), Jesper Lindgren (Velvet Insane), Ryan Roxie (Alice Cooper/Slash’s Snakepit) Åge Sten Nielsen (WigWam), Philip Shouse (Accept, Ace Frehley, Gene Simmons), Jesper Binzer (D-A-D) and Martin Ekelund (Bonafide) ».

Lyrics:

Never knew a love like this

Never knew a sweeter kiss

Never knew that look that’s in your eyes

Baby I can hardly wait

Now we’re in the hands of fate

This is a love that we can’t disguise

I can’t be dreaming

My mind is teeming

To think of heave we’ll explore

I try pretending

Tonight’s not ending

It only makes me want you more

Can you feel it?

How I want to love you

Can you feel it?

Oh, oh, oh

Can you feel it?

How I’m thinking of you

Can you feel it?

Girl, if we can talk all night

Maybe I’ll explain this right

But I know words are not enough

I want to show to you

That every word is true

You know the proof is in my love

I can’t be dreaming

My mind is teeming

To think of heave we’ll explore

I try pretending

Tonight’s not ending

It only makes me want you more

Can you feel it?

How I want to love you

Can you feel it?

Oh, oh, oh

Can you feel it?

How I’m thinking of you

Can you feel it?

Can this be perfect love

It sure feels strong enough

Girl what I feel inside

Is lighting up my world tonight

Can you feel it?

How I want to love you

Can you feel it?

Oh, oh, oh

Can you feel it?

How I’m thinking of you

Can you feel it?

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*