Newsfeed

Aztlan: Dedicated to the armed movement between the people and the dictatorship.

Aztlan - Revolucion

Mexican progressive metal/folk band Aztlan released their new album Revolucion. The album was recorded at Pirámide Estudio and mixed/mastered by Jesus Bravo at Bravesound Studio. It is a conceptual album dedicated to the armed movement between the people and the dictatorship, a struggle that took place in Mexico in 1910 called the Mexican revolution.

Aztlan was formed in 2018 at Mexico City by El General (Vocal), Attila (Vocal / Guitar), Muerto (Guitar), Katu (Bass), Diablo (Drums), Jaguar (ancient percussions) and Cuauhtli (ancient percussions). The band released in 2018 their debut album México inmortal and in January 2021 their second album Legion Mexica.

Track list:

1.            Muerte y libertad             07:33    

2.            Patria muerta    04:32    

3.            Centauro del norte          08:38    

4.            Honor y valor     08:47    

5.            Soldaderas          04:44    

6.            Attila del sur       06:57    

7.            1910       07:48    

8.            Revolucionarios 06:00    

Total time: 54:59              

Aztlan, GlobalMetal Promotions, music news, Mexico, Pirámide Estudio, Jesus Bravo, Bravesound Studio,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*