Newsfeed

Misty Route: With touches of psychedelic rock are harmonically brought together with metal breakouts.

Misty Route – Without A Trace

Some weeks ago we had an article about Misty Route from Athens in Greece, and now the band are back with a lyric video Ride Alone.

On 26/12/2021 they are planning to release their debut digital album, entitled Without A Trace. In order to announce the release of the album the band decided upfront to publish a music video clip on 21/11/2021 and the above mentioned lyric video on today (05/12/2021)

Misty Route is an alternative metal band that was formed in 2019 in Athens.

Their music is inspired by a mixture of different musical genres and is characterized mainly by its ambient character and escalating groove. Touches of psychedelic rock are harmonically brought together with metal breakouts.

Without A Trace – Misty Route

                Track list:

1.            Intro

2.            Faceless

3.            Sweet Revenge

4.            To The Last Breath

5.            The Stage

6.            Ride Alone

7.            For You

8.            Lost In A Fairytale

9.            Till Dawn

10.          Compass

11.          Odyssey

Band Members – Album Contributors

All songs written and performed by Misty Route:

Lefteris Saatsakis – Guitars & Vocals

George Armando Konomi – Bass

Kostas Bacopoulos – Drums

Links:
Facebook
Streams

Om Ulf Backstrøm (6699 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*