Newsfeed

Nebrødi Murder: With a song was written in the Sinagra Cemetery!

Nebrødi Murder - Ready For Burial Clothes

Sicilian gothic/doom metal band Nebrødi Murder released their new single Ready For Burial Clothes from the band upcoming album. The song was written in the Sinagra Cemetery, in Sicily. Recording, mix and master were made by Paolo Russo in Castell’Umberto.

Nebrødi Murder (stage name of Michele Sauta) was born as a project that unites different genres of metal, starting from folk up to doom metal.  The first project date back to 2019 with folk and symphonic metal such as Reign Of North and Devil’s Gospel.  From 2020 the main point of the published pieces also shifts to a sensorial and metaphysical effect.  The tracks feature orchestras and a lot of FX sounds that create a feeling of depth. The track The Silence Of The Ardennes,

Nebrødi Murder, music news, Michele Sauta, Italy, Paolo Russo, Castell’Umberto,

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*