Newsfeed

Eoui: Smash together a perfect blend of earth-shattering riffs and distressing breakdown!

Eoui - Among The Hordes

Among The Hordes is the 3rd single taken from Eradication Of The Unworthy Infants upcoming album Change Is Good, due for release on the 14th of January 2022 via Wormholedeath.

The groundbreaking Finnish-American death metal duo, Eradication Of The Unworthy Infants, is pushing beyond the genre’s traditional boundaries. Founded in 2016 by guitarist Joonas Honkanen and vocalist/drummer Jad Batrouny, EOUI smashes together a perfect blend of earth-shattering riffs and distressing breakdowns for a new, never before heard sound.

Eradication Of The Unworthy Infants is pushing beyond death metal’s traditional boundaries. They smash together a perfect blend of earth-shattering riffs and distressing breakdowns for a new, never before heard sound in the death metal scene, merging the sheer velocity of grind inspired riffs with the gut wrenching, abysmal groove that is brutal death metal.

Tracklist:

1. In The Dust

2. Sacrilege

3. Blastocyst

4. Watching it Fall (feat. Lukas Swiaczny from Stillbirth/Xavleg and Keijo Niinimaa)

5. Dues

6. Among the Hordes

7. Crocodile Tears

8. Inhumane

9. Nuclear Meltdown

10. Calamity

11. Dissociative

12. Eradication of the Unworthy Infants

Band Lineup:

Jad Batrouny – Drums, Vocals, Backing Vocals

Joonas Honkanen, Guitars, Bass Guitar, Backing Vocals

Tino Oksala (Live) – Bass Guitar

Pablo Rojas (Live) – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*