Newsfeed

Evraak: Watch out for the uncanny play of the ensemble of six musicians of different origins!

Evraak – Evraak I

Japanese Prog Rock band Evraak was founded in 2018. Six members with different origins weave a heavy and mysterious ensemble. Evrak I is as the number indicate their debut album, and the debut have six long tracks.

The band states, «The first album of the up-and-coming Japanese progressive rock band Evraak is now out! 3 songs from our EP released in 2020, and added 3 new songs then completed a 6 songs, Over an hour long epic. Our signature tune Sacrifice, The truly heavy tune Refuse , The dark and dramatic tune Stigma. Watch out for the uncanny play of the ensemble of six musicians of different origins.

Tracklist:

1. Refuse (8:22)

2. Stigma (12:46)

3. Asylum Piece (7:02)

4. Into The New World (11:43)

5. Cure (8:06)

6. Sacrifice (12:08)

Total Time 60:07

Line-up:

Marina Seo – Vocals

Hayawo Kanno – Guitars

Koji Kawashima – Bass

Miki Hasegawa – Keyboards

Tenor Mantaro – Winds

Takeshi Yoshida – Drums

Link:
Homepage

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*