Newsfeed

Rage Of Light: Words can do more damage than we think…..

Rage Of Light – Lead The Riot

Today, some electronic groove metal, and here are the track Lead The Riot, taken from the album Redemption, out on the 8th of December 2021. Trance metal / melodic death metal from Switzerland

Lead The Riot is a dark commentary on social media, hate speech, and cyberbullying. It’s so easy to hide behind the screen, thinking we’re anonymous and invincible, but words can do more damage than we think…The video is by Jonathan Pellet / Jonathan P. Productions.

Redemption is the second full-length album by Rage Of Light. It’s also the first release featuring the new singer, Martyna Halas, who replaced Melissa Bonny (Ad Infinitum, The Dark Side Of The Moon).The new album showcases the band’s new synergy with a heavier, more mature sound. It digs deep into the internal battles that torment nearly everyone in the digital age, yet with a refreshing ray of hope.

Redemption was recorded, mixed, and mastered by Vladimir Cochet (Conatus Studios). The album cover is by artist Gustavo Sazes.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*