Newsfeed

Moonshine Oversight: Creating powerful, introspective, and personal music!

Moonshine Oversight - Remberance

Remembrance is the 3rd single taken from Moonshine Oversight sophomore album The Frame, due for release on 05 11 2021 via Wormholedeath worldwide. This song is an introspective song where a memory can push us forward but memories are fragile and disappear with time. In the context of the album, the main character uses his main memory to get the strength to change the system.

Line-up:

Julien Pivi : Lead Vocals, Guitar

Julien VEentura: Lead Guitar, Back Vocals

Florent Bazzano: Bass

Francois Mayer: Drums, Back Vocals

Connected to the rock/metal scene, MOoonshine Oversightstand out for their progressive approach, borrowing the energy of rock, the power of metal, and even the delicacy of folk, creating powerful, introspective, and personal music.

Moonshine Oversight, music new, Wormholedeath, France, Julien Pivi, Julien Ventura, Florent Bazzano, Francois Mayer,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*