Newsfeed

Shot Down Twice: This song shows that we are loud, wild, and wickedly angry!

Shot Down Twice – Talk To Me

Hot on the heels of the release of the audio version, Canadian hard rockers Shot Down Twice have now released their song Talk To Me as a video!

The band comments:

«This our first single and our new, powerful, anthem style song. We feel this song shows that we are loud, wild, and wickedly angry. Take a listen, sing along… if you dare!».

Tracklisting of Shot Down Twice:

By Design

Talk To Me

At A Loss

Long Haul Blues

Undermine/Overthrow

Goddess Of The Sun

This our first single and our new, powerful, anthem style song. We feel this song shows that we are loud, wild, and wickedly angry. Take a listen, sing along… if you dare!”

Shot Down Twice is a female-fronted hard rock supergroup based in Hamilton, Ontario. Formed in summer 2019, the band has been pumping out music with no signs of stopping.

The members that make up the band are, simply put, heavy metal fans who wanted to have some fun in the rock and roll world with a fun and classic sound. The band believes in loud vocals with even louder guitars, angry lyrics with even angrier delivery, and exciting songs with even more exciting performances.

Shot Down Twice burst into the music scene with their first EP – Got Up Once. It was a pump-up album for rock fans who want to hear something classic, with a touch of a modern sound. The first single, ‘The Legend’, set the tone for the rock band – promising a powerful and unforgettable future of music.

The following single was a gorgeous ballad called Mirage, which showed the bands ability to connect with the audiences emotions with lyrical depth and great musical storytelling.

Line up:

Carmen North (Carmen North Band, ex-Orbiting Deathray) – Vocals

Jeff Wilson (ex-Sludgehammer) – Guitar

Pat Rogers (Profaner, Phear, Hallows Die) – Guitar

Rusty (Profaner, The Hype, The Next Level, ex-Lutharo) – Drums, Bass 

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*