Newsfeed

Wave.X: With a mysterious world of wanderings and fantasy’sworld.

Wave.X – Unwanted Guests

Welcome to the mysterious world of wanderings and fantasy’sworld of Wave.X a metal band hailing from Kyiv states the band. The track Unwanted Guest was recorded mixed and mastered by the band in  Wave.X studio. The video clip was filmed by the band and edited by Irina Sokolova.

Lyrics;

I stand in your way, almost on the edge.

Do you know what а minute may be last?

You miss the time lost, fear closing your eyes

Why are we silent?

While the dream flows in my veins

Resurrecting me at dawn

I am your unwanted guest

In your home

Break the silence like а glass

Touching cold hands in the dark

I am your unwanted guest

In your heart

Here so many shades of temptation and pain

But we blindly wander away from ourselves

We were reflection in broken glasses

But now we are transparent

While the dream flows in my veins

Resurrecting me at dawn

I am your unwanted guest

In your home

Break the silence like а glass

Touching cold hands in the dark

I am your unwanted guest

In your heart

While the dream flows in my veins

Resurrecting me at dawn

I am your unwanted guest

In your home

Break the silence like а glass

Touching cold hands in the dark

I am your unwanted guest

In your heart

The band states, «Dear Friends! This very day has come! We are extremely excited to share with your our first long-awaited music video for our first released song Unwanted guest. We appreciate every single comment and feedback. Relax and enjoy! ».

«Dear friends! After long delay, Closer came to you as close as it could. Take a rest and enjoy our dark energy».,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*