Newsfeed

Voidanth: Including doom metal, heavy metal and industrial rock.

Voidanth - Animus

Animus is the debut EP from the Norwegian band Voidanth. Animus consists of five tracks with influences drawn from a wide spectrum of music, including doom metal, heavy metal and industrial rock.

Highly varied, and not striving to uphold genre conventions, allowing for experimentation while still being tied together by a common sound.

Challenging dogma and exploring themes of decadence and cultural and personal decline, Animus lays the groundwork for what is to come from Voidanth.

Tracklist:

 Isophan Dreams

Hellhound Soul

 Para Bellum

 End Times

 Devil`s Own

Line-up:

Holter – Vocals

Sirius – Guitars/ bass/ vocals

Skriubakken – Drums

Saether  – Guitars/ vocals

Animus was recorded in Surt Studio and Malpherno Studio between 02-2021 – 08.2021 and mixed and mastered by the band`s own Sirius at Malpherno Studio.


Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*