Newsfeed

Blast From The Past: An aperitif to Chrismas!

It’s just to look forward to Christmas as usual, but also because A the Blast From The Past event will be  arranged 1st December as an aperitif to Christmas. The event by is by Blast From The Past Festival, Robin Vancasele and Nina Ringoot.

Blast From The Past 2022 Part2: Art 2: December 10th 2022! Save the date…..!!!!!

With great pride, we can finally introduce Part 2 of Blast from the Past Festival 2022! After our first 2022 edition April 9th, we’ll be back on the 10th December with another crazy line-up. Expect some more epic headliner announcements coming your way soon. Early Bird Tickets sales will start on the 23th of January. Make sure to keep on eye on our page!

Blaze Bayley (UK) is known by most as the charming front man for no lesser bands than Iron Maiden and Wolfsbane. His more recent independent career has been nothing less than stellar as well. Blaze will be bringing a unique, not to be missed Iron Maiden anniversary set to the Blast Stage.

Absolva (UK) is a uniquely explosive British melodic heavy metal band. Although they have already frequented many a stage in Belgium we’re welcoming them for the first on our Blast stage. The ultimate guarantee for some balls to the wall heavy metal!

Warhead (Belgium) is back on BFTP 2022 Part 2! As one of the true pioneers of Belgian speed metal they’ve put on one hell of a debut show in 2021! Prepare for some earsplitting and fast heavy metal from these iconic Mausoleum legends this December.

Cobra Spell (Netherland) was formed in 2019 by Dutch guitarist Sonia Anubis (Crypta, ex Burning Witches). In 2020 they released their debut EP Love Venom. Traditional heavy metal/hard rock fans seeking 1980s glam rock revelation, search no more!

Also we’re down to the last 100 tickets for BFTP PART 1 (April 9th) – Make sure you get your tickets in time.

 Ticket sale will start on January 23rd 2022 through the website from the festival.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6730 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*