Newsfeed

Reap The Light: Featuring various guest vocalists!

Reap The Light - Deliver Hell

«Reap The Light is a project to expose metal/hard rock to new generations while supporting important causes. By supporting this project, you’ll be supporting victims of Domestic Violence and PTSD as well as musicians and artists».

Reap the Light is Gary Hickman and Orion Hellraiser,. All music written by Reap the Light. American groove/Heavy Metal band Reap the Light released their debut album Deliver Hell. The release was recorded at Haxan Studios in Edomex, Mexico, and mixed/mastered by Orion Hellraiser. I`m always impressed when band members do mastering and mixing as Orion Hellraiser.

Reap The Light was formed in November of 2020 in the United States by Reverend Kuzz (bass) and Orion Hellraiser (guitars/drums). These days the band is constantly working on new music and are planning their next album, which is a concept album about the 7 Deadly Sins.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6699 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*