Newsfeed

Bovine Nightmares: Recently contributed a track to World Without End.

Bovine Nightmares – I An A Misery

Black Donut Records is pleased to announce that they have signed avant-garde trio Bovine Nightmare.The self-titled debut album is set to be released this year on CD, vinyl and digital formats. The band recently contributed a track to World Without End, An Underground Tribute To Samhain and will also be featured on the upcoming Melvins tribute A Future Of Bad Men, both of which are on Black Donut Records. I Am Misery (Samhain cover).

The band’s warped vision of dark riffs, maniacal crooning and growling, and time signature mayhem have carved out a unique  sound that’s akin to a melding of thew Melvins, Faith No more and Tom Waits. They’ve been blending experimental and familiar soundscapes and rejecting the boredom of formula and compromise since 2019.

Black Donut Records owner Morey Straus commented «I’ve been a huge fan since discovering the band on social media a couple of years ago.  I am thrilled that they chose us to release their first full length record».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*