Newsfeed

Anmer: The song talks about the choices we make during life.

Anmer – Gates Of Midnight

What is produced by Pedro Zomer at Zomer Records Studio? Probably much but one of latest offering is the album Gates Of Midnight. The track Death,

Lyrics:

Living in a material life

You´re lost. how?

Waiting for help you cry, searching the life that never ends

You see the scars inside your soul

And you´re living dead

Find the real love after dead, you cry to live (cry to live)

You don´t find, you don´t find

A way in the dark

And you´re living dead

Find the real love after dead, you cry to live (cry to live)

You don´t find, you don´t find

A way in the dark

The track Death is the penultimate track on The Anmer’s upcoming album Gates Of Midnight, which was released in November. The song talks about the choices we make during life, which often prioritize futile and material things. In the end, he can’t go back anymore, living as if he were the undead. We cannot find love in material things, and after death, nothing else matters.

Lead Guitar and Vocals: Pedro Zomer

Rythm Guitar: Leo Bomche

Bass: João Baroni

Drums: Gabriel Belato

Keyboard: Bruno Barletta

Art Cover by Karina Moraes

The Anmer is a Brazilian progressive rock/stoner rock band formed in the city of São Paulo, in 2018. Its current line-up is made up of five young musicians, influenced by classic bands such as Black Sabbath, Rush Supertramp, Yes, Genesis, The Who, Jethro Tull, AC/DC etc. Currently has a studio album and an EP. The Anmer will release their second studio album “Gates oO Midnight” in November. Their songs have been played for a long time on Kiss FM and 89 A Radio Rock. In 2019, the band was a finalist at the Time4Music festival, winning the award for best copyrighted music.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*