Newsfeed

Curse Of Eibon: With fascination for the occult.

Curse Of Eibon – Journey Into Madness

This is a official concept video for the song The Call taken from the EP Journey Into Madness and the band is Curse Of Eibon,

1 Madness(feat JM Burr) 00:43

2 The call 04:17

3 Colors from beyond (feat JM Burr) 03:42

4 Whispers in the dark 04:43

5 The forbidden path 03:59

Curse Of Eibon is a melodic death/doom/occult metal band from Sweden. In 2020 the modern curse called covid19 drew five people from the north together to create the music.

Fredrik Keith Croona – Vocals and Lyrics

Martin Antonsson – Guitar

Mathias Back – Bass

Anders Ström – Drums

The mysteries and fascination of the occult and the things beyond gave birth to Curse Of Eibon. The unstoppable force from beyond can’t be tamed and they are the heralds of the great old ones waiting to invade our plane of existence. Raw death metal with chilling atmosphere and melodies are the hymn of the gods beyond.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*