Newsfeed

Xavier Boscher: In many exciting musical projects!

Xavier Boscher - Skyscapes

Xavier Boscher is a French rock prog metal new-age guitarist who has released many albums since 1995. For himself and other projects (Nebuleyes, Misanthrope…) In 2017, Embryogenesis a prog-metal concept disc, has been well received by prog reviewers around the world. 2018 is rich in releases, new EP Zoologica… & new 11th album Eternity.

 In 2019 and 2020, 2 EP and a new album Waterscapes. Now Boscher are back with the album Skyscapes and the album contains of ten track and last for close up to 50 minutes and is Boscher`s 17th album!

Xavier Boscher is a mult-instrumentalist from Poissy (Yvelines, France) and may be best known for his work as lead guitarist in the group Misanthrope on the album Immortal in 2001 and also his many musical projects as Nebuleyes, Magnific Senses, Ultra Virtual Prog Band, Tirao.

Tracklist:

1. Seen From Space (4:10)

2. The Sky Is Sometimes Grey (3:35)

3. Caelestis (4:54)

4. Sky Diving (4:52)

5. Solitude Interstellaire (9:18)

6. The Seventh Sky (4:35)

7. Clouds (5:56)

8. Métronomie Des Cieux (3:11)

9. Rainbow (4:22)

10. Cathartic (4:06)

Total Time 48:59

Line-up:

Xavier Boscher – all instruments

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*