Newsfeed

Moonworshipper: With genre-bending attributes!

Moonworshipper - 13 Fullmoon NightsOf Doubt

Here are the track 13 Fullmoon Nights Of Doubt from the suicidal black metal / depressive pop band Moonworshipper!

Hypnotic Dirge Records has released the second EP from the French suicidal black metal / depressive pop band Moonworshipper rcenetly, entitled 13 Fullmoon Nights of Doubt. This is the second part of an autobiographical trilogy which began with 13 Fullmoon Nights Of Loneliness.

The new EP is once again a single song divided into alternating sections which cover much of Moonworshipper’s genre-bending attributes. At its core, the band can be described as suicidal black metal / depressive pop, providing an interesting juxtaposition between the various moods and atmosphere on the track.

Album notes: No fucks given about anything, except being true to what it stands for, Moonworshipper is a dark underground project combining depressive pop and suicidal black metal into long hypnotizing pieces of music.

Formed during the summer of 2018, the band is on its way to release a trilogy of autobiographical albums, based on events in the frontman’s life. A love letter written in 3 chapters, against all odds, depicting despair in its purest form. Its second chapter “13 Full Moon Nights of Doubt” is due to be released on December 13, and delivers an experience that is at once haunting, menacing, genuine, and vulnerable.

Much like its debut, 13 Full Moon Nights Of Doubt will be released exclusively in digital format. After the trilogy is completed, it will be published in its entirety in physical format. Utter fucking desperation, for fans of Shining, Silencer, and Lana Del Rey.

Hypnotic Dirge Records was established in 2008, and are a black metal/doom metal label from Esquimalt, Canada An auditory palette for the estranged and eclectic!

Recent and upcoming releases:

Forlesen – Hierophant Violent LP [September 9, 2021]

Ov Shadows – I Djävulens Avbild LP [October 1, 2021]

Ov Shadows – The Darkness Between Stars LP [October 1, 2021]

NONE I / NONE II / NONE III LP repressings [Early 2022]

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*