Newsfeed

TDW: With With Koto and Shakuhachi and the most beautiful woman in the world!

TDW - The Path Of Yuki Onna

Combining his love for Japanese folklore and sounds with his signature brand progressive metal music.

The Path of Yuki Onna’ is the experimental new single from progressive metal artist TDW, combining his love for Japanese folklore and sounds with his signature brand progressive metal music.

Like releasing two albums in one year is not enough hard work, TDW comes back with the first single of 2022 showcasing a new side to his progressive metal sound with the song The Path of Yuki Onna. A unique fusion of the known TDW elements with Japanese folklore in both lyrics & music.

The song features the sounds of the Koto (A 16th century classical 13-stringed instrument) and the Shakuhachi (A 16th century bamboo flute) and telling a story about the mythical snow princess Yuki-Onna who freezes the poor souls that get lost in snowstorms in theThe track The Path Of Yoki Onna,

Lyrics:

世界で一番美しい女性は

月夜に照らされて、雪だらけの手で

生命を探している。

生きへの渇望が永遠まで続ける。

雪野原をさまよって

月夜に漂う雪女が

あなたを見つけたら

人生に終わりが来た。

優雅

美麗

危険

恐れ

愛欲

色香

自暴

終わり

The most beautiful woman in the world Illuminated by the moonlit night, with snow-covered hands Looking for her life. Her thirst for life lasts forever. Wandering in the snow field Yuki Onna drifting on the moonlit night If you find you The end of life has come. Elegance Beautiful Danger fear lust charm desperation end

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*