Newsfeed

Bat Magic: Ever-growing Ordo Vampyr Orientis.

Bat Magic - Feast Of Blood

Babylon Doom Cult Records released 4 February 2022 Feast Of Blood by the band Bat Magic. Feast Of Blood was recorded in a Castle Under The Blood Moon anno MMXVI. Originally released in a limited run by Sore Ear Collective, Bat Magic’s Feast of Blood will see a larger cassette reissue through Belgium’s Babylon Doom Cult Records.

Featuring a new layout by Obsidian Pantheon, Bat Magic`s debut EP, five years in the making, will see a global release. Bat Magic`s black metal is bloodthirsty, aggressive, and exists with mal intent towards mortal life. Members of the mysterious and ever-growing Ordo Vampyr Orientis circle, Bat Magic`s first utterance is one of power, hate, and majesty.

Ranging from evil, riff-worshiping black metal to keyboard-led passages and lengthy, lighter-raising guitar solos, Bat Magic`s Feast of Blood is one of the most exciting new releases in the black metal underground.

I. (Intro)

II. Blood Pact of Ordo Vampyr

III. Solis Mors

IV. Solis Corpis

Lineup:

Vespertine Screech – Echolocatory Incantations

The Haunted Strigoi of Night – 6-Garroted Hell-Axe

The Ghastly Vrykolak – Possessed Cithern

He Who Drinks the Blood of Sleeping Babies – Ivory Merchant and Dealer

The Mighty Winged Necromancer – Cave Rumblings

The Impaler – Twin Stakes

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*