Newsfeed

Mariangela Demurtas: The visuals and colors are really beautiful.

Mariangela Demurtas – City

Mariangela Demurtas vocalist of acclaimed metal bands Tristania and Ardours, has released a new video for her single City. The song is from her upcoming EP Dark Ability which was released on February 11 2022.

Mariangela Demurtas  comments: «City is a place where our dreams grow. Either we love it, or we hate it, and it is always coming with an expectation that sometimes can burn you out…».

Maximumsa….. states ecstatic about the song, «Congratulations for this release, both song and video that really seamlessly fit together in mood and pace. The visuals and colors are really beautiful, holding attention nearly as much as your ever incredible voice 🙏 And you’re beautiful too Mary, inside and out ❤️ We’re so very proud of you for everything you’ve achieved with this and for what’s coming, we love you 😘».

Mariangela Demurtas’s journey as a professional singer began in 2007 with Tristana,

, a pioneer of gothic metal in the world. Since joining Tristana, they have released two albums: Rubicon in 2008 and Darkest White in 2013. Mariangela Demurtas has worked with well-known producers such as Waldemar Sorychta, Sasha Gerstner and Cris Cedeberg. Along with touring across continents and sharing stages with the likes of Moonspell, Dark Tranquity, Orphaned Land and more.

Ardours began in 2016, formed by Mariangela Demurtas:  together with Kris Laurent, an old friend. They released an album on Frontiers Records in 2019 titled Last Place On Earth and along with their 2020 EP Eu4ia Ep. Ardoure took to the stage with major names including Paradise Lost prior to the pandemic bringing a halt to further shows. Now they are waiting with eager anticipation to return to the live scene.

Mariangela Demurtas`s voice is powerful and versatile, complementing a wide range of musical styles. She initially wrote her solo album in 2013 but it remained unreleased, unsure of the musical direction to take. Initially choosing to release her solo work on Patreon, Mariangela Demurtas:  is preparing to unleash her EP into the wider world and make her solo debut.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*