Newsfeed

Evil Love Mule: With a well-crafted mix of melodic, riff based rock, with dynamic bass & drum patterns & haunting vocals!

Evil Love Mule - Möbius Trip

Möbius’ band is an object that consists of only one surface and only one outer edge. The phenomenon was discovered by the German mathematicians August Ferdinand Möbius and Johann Benedict Listing in 1858, independently of each other. One hundred and sixty-four years later arrives Möbius Trip, the new album from the band Evil Love Mule. That band is from Down Under, Australia. The term Down Under is BTW is a colloquialism that is interpreted differently to refer to Australia.

Evil Love Mule is a Sydney-Australia based heavy progressive rock band consisting of guitar, bass, drums, vocals & violin – a well-crafted mix of melodic, riff based rock, with dynamic bass & drum patterns & haunting vocals.

Tracklist:

1. No Panacea (7:31)

2. Indignity (4:57)

3. Kleptomania (6:39)

4. Follow (5:30)

5. Out Of The Woods (6:49)

6. What The Dead Might Say (4:16)

7. Small Hours (7:01)

8. King Anhedonia (9:44)

9. Möbius Trip (2:04)

Total Time 54:31

Line-up:

Chris Veitch – Guitars

Nicolas Mesker – Bass

David Hollis – Drums

Simon Mesker – Vocals & Violins

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*