Newsfeed

Works Of The Flesh: All members have been or are still active in several other bands!

Works On The Flesh – Works On The Flesh

Works Of The Flesh is a death metal band hailing from Antwerp, Belgium. All members have been or still are active in several other bands such as Suhrim, Marginal, Abrahamic Liars, Bütcher, Carnal Desecration, Izah, Musth, San Diablo, Black Swarm, Helldozer and many more. They released their self-titled debut album through Genet Records in 2020.

Track list:

1. Constant Pressure 01:57

2. God Is The Gospel 02:53

3. The Great Dictatewhore 01:51

4. Double Standards 02:45

5. Anti-Social Media 02:49

6. Eat Kill Fuck Repeat 02:45

7. Murder Is My Name 02:34

8. Go Feed The Maggots 02:15

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*