Newsfeed

Dramanduhr: Sung in Dahrmonium, an evocative language of pure glossolalia.

Dramanduhr - Ixaltirud

The innovative Italian project Dramarduhr offers uncommon traits, visionary and avant-garde, making it an entity of absolute quality and asset worth checking out.

Ixaltirud it’s the first emanation of the project: a song of antiquity; with an evocative, liturgical, esoteric and Mediterranean sound. A remarkable fresh style, hardly definable within the main metal genres but unusual, transcendental and avant-garde.

At 3.46 am of December 25th 2020, inexplicably, a champagne chalice fell on the ground from a rung in the garden, breaking in thousand pieces right under my sight….” /// “…The songs of Dramanduhr are sung in Dahrmonium, an evocative language of pure glossolalia, which aims at emanating the archetypical vibrations to communicate with the Absolute.”

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*