Newsfeed

The VillainZ: Crazy rock from Mars – VZ save the world!

The VillainZ – Sexy & Arrogant

Rock/metal from France: The VillainZ was founded in June 2016 by Jess and Nic K., the sulphurous duo hooked on sex, booze and horror. The VillainZ are hot in every sense of the word: charring riffs, sweaty shows, and of course, the blazing looks of Jess K. But the brighter the fire, the darker the shadow, and The VillainZ’s dark side is not buried deep.

Jess delights in providing more-than-explicit lyrics inspired by real-world horror stories, her own bleak fantasies and even the genitals of some handpicked friends.The VillainZ’ album Sexy & Arrogant is released and here are the live tracks Bloody Milk and I`m Such A Bitch,

https://www.youtube.com/watch?v=CAJ7i6hNtMM
https://www.youtube.com/watch?v=cHnv3bqC7io

This video was made in March 2021 at Meltdown Marseille and shows the song from a different angle.

The album Sexy & Arrogant was released on the 28th of January, 2022 via Wormholedeath worldwide. Crazy rock from Mars – VZ save the world !The track Kill The Light,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7442 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*