Newsfeed

Il Sogno Di Rubik: Italian bipolar progressive punk rock band.

Il Sogno Di Rubik - Stati Equivoci Dell'essere

Stati Equivoci Dell’essere (Equivocal States Of Being) is the new and sophomore  album from Il Sogno Di Rubik (Rubik’s Dream). The band has this announcement, «Italian bipolar progressive punk rock band».

The new album is a progressive punk-rock concept album, with various classifications: popular for Canada, pop-rock for Taiwan, metal / fusion for France, Neo prog and RIO in Holland. Richard Sinclair (Caravan, Camel, Hatfield & The North) with a very nice bass solo on the song Animali Sintropici.

Cosimo D’Elia: voice

Francesco Festinante: guitars, bass, mellotron, synth, drum machine, programming

    With

Richard Sinclair (Caravan, Camel, Hatfield & The North): bass solo (2)

Vito Rizzi: synth, hammond, mellotron (2)

Carmine Fanigliulo: violin (1, 5), viola (4)

Vincenzo Vitti: cello (1,4)

Mino English: trombone (6)

Roberto Sacco: synth (4)

Tracklist:

1  Stati Equivoci dell’Essere (9:25)

2  Animali Sintropici (5:30)

3  Frattali e Santi (4:02)

4  Chanson Balladée (L’Almanacco di Rubik) (2:53)

5  Con le Mani Legate (3:31)

6  Jerofante (10:24)

Line-up:

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*