Newsfeed

Planeswalker: Inspired by the Magic The Gathering.

Planeswalker - Tales Of Magic

Planeswalker is power metal band inspired by magic the gathering featuring current and past members of Helion Prime.The album Tales Of Magic released on Jan 21st from Planeswalker (ft. member of Gloryhammer, Helion Prime.

Singles:

Oath Of The Gatewatch – Music video (Brittney Slayes (Unleash The Archers), R.A. Voltaire (Ravenous E.H.) and Heather Michele (ex-Helion Prime) –

The Spark – music Video –

Tales Of Magic – LyricvVideo –

Inspired by the Magic The Gathering card game, Planeswalker is the new power metal band founded by Helion Prime guitarist Jason Ashcraft and newly added Gloryhammer vocalist Sozos Michael.

Their debut album Tales Of Magic includes guest performances from Brittney Slayes (Unleash the Archers), Heather Michele (ex-Helion Prime), Taylor Washington (Paladin), R.A. Voltaire (Ravenous), and more!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*